Outdoor Activiteiten

De outdoor activiteiten die wij aanbieden doen wij op eigen terrein en daarbuiten. De activiteiten Archery Attac, Expeditie Robinson en Boogschieten kan bij ons op het eigen terrein. Voor diverse activiteiten ga je de nabije omgeving in. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Klootschieten, Hunted game (spider)  of onze city game Wie is de mol. Dit spel wordt gespeeld in het dorp zelf, op loopafstand van onze locatie. Daarnaast zitten wij vlakbij de rivier de Vecht, Hier kunnen wij de activiteiten aanbieden die op het water plaatsvinden, denk hierbij aan Suppen en Kajakken.

 

Klootschieten: Prijs per persoon €2,50

Klootschieten of kogelwerpen is een werpsportwaarbij deelnemers, veelal opgedeeld in twee teams, proberen een met lood verzwaarde kogel (de kloot) onderhands zo ver mogelijk te werpen. In Nederland wordt dit volksspel vooral in Overijssel, Drenthe en de Achterhoek beoefend als georganiseerde sport.

 

Boogschieten: Prijs 10-25 personen €21,95

Deze activiteit is echt een schot in de roos! Boogschieten is een laagdrempelige activiteit en daarom past deze perfect in een gemêleerd gezelschap. Met uw vrienden, familie of collega`s heeft u zo een gave activiteit waar zeker over na gepraat wordt.

Na instructie van onze spelbegeleider gaan jullie natuurlijk echt boogschieten. We schieten in de roos, maar gaan ook leuke spelelementen toevoegen waardoor het allemaal een erg leuk geheel wordt.

De duur van het spel is 1,5 uur en is inclusief begeleider.

 

Expeditie Robinson: Prijs 10-25 personen €21,95

De test voor stoere vrouwen en mannen? Kunnen jullie onder enorme druk blijven samenwerken? In afwisselende proeven wordt er in teams gestreden voor de winst! In elke proef zijn verschillende vaardigheden en kwaliteiten van belang. Wie is snel en behendig? Wie heeft een olifantengeheugen en wie heeft ruimtelijk inzicht? Samenwerking, concentratie, communicatie en uithoudingsvermogen zijn essentieel voor het behalen van de winst.

De duur van het spel is 1,5 uur en is inclusief begeleider.

 

Suppen/Kajakken: Prijs 10-25 personen €21,95

Gezellig met elkaar de wateren verkennen is erg ontspannend en leuk om te doen.

Kajakken of Suppen is écht een geweldig uitje tijdens mooi weer! Jullie zullen deze activiteit gaan beleven op rivier de Vecht.

De activiteit is standaard 1,5 uur en naar wens uit te breiden.

Suppen is een watersport en een vorm van surfen die is ontstaan op de Hawaïaanse eilanden. Daar stonden surfleraren op hun surfboard met een peddel om zo bij hun leerlingen te kunnen blijven, instructies te kunnen geven en overzicht te houden. De basis van suppen heb je al vrij snel onder de knie.

Samen met je vrienden, familie of collega’s ontvang je de instructie en oefen je een beetje. Na instructie gaan we op pad met de Sup of Kajak!

Twijfel je tussen Kajakken of Suppen? Ook een combinatie van beide activiteiten is bij ons mogelijk. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

De duur van het suppen/kajakken is 1,5 uur en is inclusief begeleider.

 

Archery Attack: Prijs 10-25 personen €21,95

Dit spannende intensieve spel is eigenlijk een kruising tussen boogschieten en trefbal. Je strijdt als teams tegen elkaar, waarbij het de bedoeling is om je tegenstanders zo vaak mogelijk te raken. Het mooie aan dit spel is dat de speciale pijlen zijn voorzien van een zachte foampunt, waardoor het een gezellig spel blijft. Als je geraakt wordt voel je het, maar dit doet geen zeer! Wie van jullie groep is een ware Robin Hood?

De duur van het spel is 1,5 uur en is inclusief begeleider.

 

Hunted game: spider: Prijs 10-25 personen €21,95

In deze bloedstollende Citygame is het de bedoeling dat jullie de locatie van Spider weten te ontrafelen. Spider is een hacker die een DDOS aanval heeft gepleegd op verschillende Crypto aanbieders. Hierdoor zijn er allemaal bitcoins gestolen en de digitale recherche krijgt het niet ontrafeld. Spider communiceerde middels allemaal raadsels, hersenkrakers en andere puzzels met zijn kompanen.

Jullie team van specialisten is ingeschakeld. Er is een grote kist gevonden op de laatste bekende locatie van Spider. Jullie proberen deze kist te openen want hierin vinden jullie waarschijnlijk de eerste clue. Na het openen proberen jullie met de inhoud van de kist de kaart te kraken, de codes onderweg op te lossen, de verloren bitcoins terug te halen en natuurlijk als eerste de locatie van Spider te ontrafelen.

Spider laat zich natuurlijk niet gemakkelijk vangen. Hij heeft zijn kompanen in het spel gebracht om jullie te elimineren! Hoe? Dat is natuurlijk een verrassing….

Jullie spelen in meerdere teams tegen elkaar. Dit spel vindt plaats met fysieke onderdelen en met online raadsels en puzzels. Je hebt een telefoon nodig om het spel te kunnen spelen.

De duur van het spel is 1,5 uur en is inclusief begeleider.

 

 

Wie is de mol: Prijs 10-25 personen €21,95

Jouw familie, collega`s , vrienden of vriendinnen veranderen opeens van goede bekenden in verdachten in dit intrigerende spel. Met dit vullende programma is jouw uitje verzekerd van de nodige spanning en plezier.

Tijdens dit spel is er 1 mol en de rest van de spelers probeert zoveel mogelijk geld te verdienen met de gegeven opdrachten. De mol probeert tijdens het spel er zo onopvallend mogelijk voor te zorgen dat de spelers zo min mogelijk geld verzamelen.

Aan het einde van het spel wint de speler(s) die de juiste mol weet te ontrafelen.

De duur van het spel is 1,5 uur en is inclusief begeleider.

 


indoor activiteiten

Laat de fanatiekeling in u los tijdens een volledig verzorgde quiz of spelshow. Wij bieden een moordspel/moorddiner aan, een unieke ervaring hier in de omgeving. Een andere ervaring die wij aanbieden is een VR game, La casa de papel.

Wat binnen ons erg uniek maakt zijn onze funbowlingbanen. Wij beschikken over 2 banen, waar ieder 1o spelers tegelijk op kunnen spelen. 

Ook hebben wij in dezelfde ruimte als waar de bowlingbaan zich bevind een pooltafel en een tafelvoetbaltafel.

 

 

Funbowlen: Prijs afhankelijk van aantal personen en arrangement

Funbowlen is traditioneel bowlen in een nieuw jasje. Je speelt op een kortere baan met speciale verlichting en op je eigen schoenen. Erg geschikt voor kinderfeestjes én voor volwassenen die een gezellig avondje uit willen! 

Bij ons  vind je twee FunBowl banen. Deze banen zijn iets korter dan originele bowlingbanen en de ballen zijn wat lichter en hebben ook geen gaten. Door het gebruik van deze kleinere ballen zijn de banen geschikt voor alle leeftijden.  Funbowlen is leuk om als volwassen teams tegen elkaar te spelen, maar ook voor gezinnen met kinderen is het een erg leuk spel.

 

Moordspel/Moorddiner: Prijs 10-25 personen: €24,95

Tijdens dit spel acteer je een personage uit het script. Probeer al vragende erachter te komen wat er is gebeurd. Let op de lichaamshouding van je vrienden/collega’s en vertrouw niemand blindelings.

Onze spelbegeleider neemt jullie mee op avontuur en begeleidt het hele spel. Jullie kruipen in de rol van je alter-ego. Dit zorgt voor een hilarische en geheimzinnige situatie. Kom jij erachter hoe de moord heeft plaatsgevonden? Dan win jij het spel.

De duur van het spel is 1,5 uur en is inclusief begeleider.

 

VR Game: La casa de papel. Prijs 10-25 personen: €22,95

Virtual Reality teamwork game; La Casa de Papel! Lukt het jullie om de Koninklijke Munt van Spanje te infiltreren om vervolgens te ontsnappen met het geld? Kom er achter door het Virtual Reality spel van La Casa de Papel te spelen. In teamverband kunnen jullie doormiddel van teambuilding deze Escape Game oplossen. Strijd je als team liever tegen een ander team?

Speel dan tegelijk en ga de strijd aan om als eerst met het geld er van door te gaan! Bij aanvang van het spel worden jullie ontvangen door een enthousiaste begeleider. De begeleider zal uitleg geven hoe de VR bril werkt en hoe het spel gespeeld dient te worden. Gedurende zes rondes gaan jullie doormiddel van samenwerken de puzzels oplossen. Telkens zal één van het team de VR bril dragen en de andere teamleden mee nemen in wat hij/zij ziet. Teamwork staat in dit spel centraal! Naast de VR bril heeft een team allemaal puzzelkaarten die gekoppeld dienen te worden aan wat de VR speler op dat moment ziet. Doormiddel van een goede communicatie tussen de personen binnen- en buiten de virtual reality wereld, kan de speler met de VR bril telkens een stapje verder komen bij de oplossing.

Uiteraard speelt elke teamspeler een keer met de VR bril terwijl de overige spelers zoveel mogelijk aantekeningen maken om tot de ontsnapping te komen.

De duur van het spel is 1,5 uur en is inclusief begeleider.

 

Escape box: Escape Room in een kist! Prijs per box €24,95

Bouw uw eigen tafel in het restaurant om tot Escaperoom! Onze Escapeboxen hebben verschillende thema’s en puzzels. De verschillende boxen kunnen gespeeld worden door beginners, maar ze zijn er ook voor de ware escaperoom-goeroes.

Jullie moeten ervoor zorgen dat alle raadsels, codes en verbogen hints binnen de tikkende tijd worden gekraakt. De puzzels zitten verstopt in kistjes, cryptexen en kluizen. Uiteraard achter slot en grendel. Zijn alle kisten en kluizen in de Escape Box gekraakt? Voer dan de laatste code online in om de timer stop te zetten. Woehoe, jullie hebben de box gehaald!

De Escape Box is een enorm succes, omdat hij zo gemakkelijk in gebruik is. Deze activiteit is ideaal voor een gezin, familie of klein team. Wij adviseren om 1 kist met maximaal 6 personen te spelen.

de duur van het spel is ongeveer 1 tot 2 uur en is exclusief begeleider.

 

Casino Experience: Prijs per persoon € 14,95, vanaf 20 personen

Las Vegas in Dalfsen. Onze croupiers staan klaar voor een onvergetelijke avond!

Na instructie van onze croupiers gaan jullie natuurlijk voor de winst. In deze sfeervolle en chique setting amuseert iedereen zich natuurlijk prima. Wij zorgen voor de tafels, croupiers en de algehele organisatie. Er wordt gespeeld op 3 tafels
- Roulette
- Black Jack
- 50/50
De duur van het spel is 2 uur en is inclusief begeleiding/croupiers.

 

Quiz: Prijs per groep: €250 , vanaf 20 personen

Een gezellige quiz met zeer uiteenlopende categorieën, wat het een geschikt maakt voor iedereen. Er wordt in kleine teams tegen elkaar gestreden in de verschillende rondes. Wat is jouw beste categorie? Kom erachter tijdens een uitdagende avond met veel variatie. De quiz is voor voor jong en oud en een garantie voor gezelligheid. Dit alles wordt gepresenteerd door een enthousiaste quizmaster.

De duur van het spel is 2 uur en is inclusief begeleiding/quizmaster.

 


Eten en drinken

Naast leuke activiteiten bieden wij nog veel meer aan. Wij kunnen de activiteit naar wens aankleden met een gewenst aanbod van eten en drinken. In overleg is alles mogelijk. Denk hierbij aan bijvoorbeeld aan borrel, bbq, buffet, gourmetten, 3 gangen-menu, tapas etc. Voor een ieder kunnen wij een geschikt arrangement samenstellen eventueel kan dit ook inclusief drinken.


Prijzen 

De prijzen voor het eten en drinken zijn afhankelijk van het gekozen arrangement. Dit zal maatwerk worden per groep.

Voor meer informatie over de mogelijkheden en prijzen kunt u het best telefonisch contact opnemen met ons.